0b996c11 c2ee 4084 96ed 387d07537429
B1371637 8f49 4481 b42d 1e4ff355740e
8db491d9 5a0f 405c a01d 64da0139e859
Bc362b56 2292 43b8 b998 191596c0cd30
01abdd9c 441e 47f6 aedc 285f5ed225fb
B9e89dcd 82e7 4d10 8c55 08033699cd90
79107cc9 bfb6 4d1b a4a0 a5ba2b547508

Nievera Williams was asked to renovate the landscape surrounding the Mediterranean revival styled residence on a prominent street in Palm Beach Florida. For the front entry, Nievera Williams symmetrically arranged the central entrance, parking, security walls, walkways, and plantings complimenting the architectural formal facade.

The rear swimming pool detailing features a raised water level, flush with the surrounding deck. The rear garden landscape also features an extensive wood timbered, and tile roofed outdoor seating and dining loggia. Reflections of the columned loggia, tall coconut palms, vibrant bougainvillea and south facing blue skies create a dramatic view and elevated sense of scale, uncommonly found in a half-acre urban setting.